Usluge - EQ Centar
350627
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-350627,page-parent,theme-moose,eltd-cpt-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Usluge

1
Savetovanje

Individualno savetovanje

Individualni rad vam pruža mogućnost da oslušnete sebe, povežete se sa sobom i ponovo uspostavite sopstvenu ravnotežu. Omogućava vam da prepoznate kvalitet sopstvene ličnosti i kroz rad na razvoju kreativnosti i prihvatanju sebe dođete do svoje autentičnosti.

Saznajte više...Saznajte više...
Konstelacije

Sistemske porodične konstelacije

Porodične konstelacije su grupna sistemska terapija koju je razvio nemački psihoterapeut i filozof Bert Helinger. Koristi se kao psihoterapijska metoda prilikom razrešavanja mnogih psiholoških tema, kako individualnih tako i problema u međuljudskim odnosima.

Saznajte više...Saznajte više...
2
3
Lični razvoj

Grupe za lični razvoj i grupe za podršku

Grupe za lični razvoj podrazumevaju okupljanje ljudi oko zajedničkih tema, tokom kojih se u sigurnoj i poverljivoj atmosferi, uz podršku grupe i razmenu ličnih iskustava, pojedinci osnažuju.

Saznajte više...Saznajte više...